VOKfm

Bukan Biasa-biasa

Current track
Title
Artist

Background

Yana Samsudin tolak untuk bersalaman dengan salah seorang anggota Running Man

Written by on 08/08/2018

Yana Samsudin dan barisan peserta RUNNING MAN

Baru-baru ini, Yana Samsudin menolak untuk bersalaman dengan salah seorang anggota Running Man dan tindakan tersebut mendapat perhatian netizen.

Menerusi video yang dimuat naik Yana pada Sabtu, dia menolak secara baik apabila salah seorang ahli kumpulan itu iaitu Jee Seok untuk bersalaman dengannya.

Bagaimanapun, Yana kemudian menjelaskan bahawa dia hanya bersalaman dengan wanita.

“I only shake hands with girl (Saya hanya bersalaman dengan perempuan sahaja)” ujarnya.

View this post on Instagram

(Pukul 9am nanti saya buat Live kat FB saya ok, khas buat yang takda or tak sempat tengok TV9 😘😘😘😘) . Assalamualaikum salam Jumaat semua… anneyohasayo 🤗 haaa… yana nak share yang hari Ahad ni (5 Ogos) kita akan berjumpa di Mydin USJ jam 1pm untuk #CampurCampurSiap masak live dengan yana 😁 haa.. kita leh share resepi acik acik bawang dengan korang… . . . Untuk esok pulak standby di Tv9 jam 9am tau, yana bersama geng abam & hakak Korea #RunningMan ( @jeeseokjin @yangse2848 @ssongjjong.ifnt @jeaworld ) akan offer korang barang-barang best & rare dari Korea😘 . . khas kolaborasi #SalesKingTV & @cjwowshop save no ni 1800180808 cepat, esok kalau peminat nak beli barang leh support untuk capai misi diorang kasi SOLD OUT!!! hikhik… jangan lupa k.. 2 date nih 😍 #TheWowShow #CjWowShop #YanaHosting #SungJong #Infinite #jisukjin #yangsechan #jea #browneyedgirls #inspirit #HidupMestiAdawow

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin) on

Video berdurasi satu minit itu mendapat hampir 170,000 tontonan di laman sosial miliknya.

Rata-rata memuji tindakan pelakon filem Adnan Sempit ini yang menjaga akhlak dan batas sebagai seorang muslimah.

Baca lebih lanjut klik sini…

Sumber : MStar Online


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *