Terima Kasih Tambunan Music Festival & Eco-Tourism Showcase 2017 !

Written by on 26/11/2017

Barisan petugas Tambunan Music Festival & Eco-Tourism 2017 bersama crew VOKfmSabah

 

Tambunan menjadi tempat tarikan pelancongan dalam dan luar negeri Sabah sempena dengan tahun melawat Tambunan 2017. Baru-baru ini, daerah Tambunan baru sahaja menganjurkan Festival Muzik & Pameran Eko- Pelancongan 2017 bertempat di Pisompuruan Square Tambunan.

Video rakaman simbolik perasmian Tambunan Music Festival & Eco-Tourism Showcase 2017 oleh Huguan Siou YB Tan Sri Datuk Seri Panglima Joseph Pairin Kitingan, Timbalan Ketua Menteri Sabah

 

Acara yang berlansung sepanjang hari itu dihadiri oleh ramai pengunjung serta penglibatan daripada pegawai-pegawai dari jabatan kerajaan serta ketua-ketua kampung daripada seluruh daerah Tambunan. Pengisian program dari seawal jam 10 pagi ada persembahan artis-artis tempatan Sabah, pameran gerai-gerai usahawan tempatan dan banyak lagi.

Sedikit sedutan video rakaman Rosario (Juara Bintang RTM) semasa Konsert Festival Muzik Tambunan 2017 

 

Kali ini, VOKfm datang bersama finalist #TemanPagiReyKimara seramai 4 orang. Dan meteka juga tidak ketinggalan untuk bersama-sama penyampai AllStar VOKfm untuk berada di majlis pelancaran sehingga ke majlis penutupan Tambunan Music Festival & Eco-Tourism Showcase 2017.

 

 

 

 

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background