P.Diddy menerima USD130 Juta setahun !

Written by on 25/11/2017

(Sumber) All About Benjamins: Diddy menduduki peringkat ranking penghibur berpenghasilan tinggi tahun ini,  $ 130 juta dalam tempoh pemarkahan kami.

 

Bukan mudah untuk menjadi terkenal, tetapi untuk beberapa selebriti dunia, kemasyhuran dan kekayaan adalah berpanjangan. Contohnya, P.Diddy : Hampir dua dekad selepas muncul di terbitan 100 Celebrity pertama, Diddy menduduki ranking tahunan FORBES dari penghibur yang mana mendapat hasil dari konsert dan jualan lagu, mendahului $ 130 juta US Dollar (RM 530 juta) dalam tempoh pemarkahan 12 bulan.

“Saya bukan memperbodohkan diri saya,saya membina aset,” kata Diddy kepada FORBES pada tahun 1999. Ternyata, dia betul: Majoriti keseluruhan dalam tahun 2017, sumber kewangan Diddy datang dari jualan satu pertiga pakaian jenama beliau sendiri iaitu  Sean John dalam anggaran USD 70 juta. Digabungkan dengan kerjasama bersama Diageo Ciroc, serta Jelajah Bad Boy Family Reunion , Diddy berjaya mengumpul USD 105 juta dan itu adalah yang kedua terbesar dalam kerjayanya. read more…

Tonton Video: Selebriti yang menerima bayaran tertinggi di dunia 2017

 

 

Sumber: www.forbes.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background